Service


NewSun heeft de benodigde ervaring om de juiste service aan te kunnen bieden voor al onze klanten.U kunt heel simpel de schoonmaakdienst kiezen die bij u past, door te kiezen voor van onze standaard schoonmaakservice pakketten, of u kunt ons uw specifieke voorkeuren laten weten, zodat we een schoonmaakpakket op maat voor u kunnen maken.

 

Onze diensten in het kort

  • Complete ReinigingslijstHouse cleaning

De Complete reinigingslijst lijst bevat bijna alles wat u zou willen schoonmaken in uw huis. Kies simpelweg wat u wenst, wij maken het schoon voor u.De benodigde tijd voor het schoonmaken hangt af van de hoeveelheid keuzes die u maakt.

  • Enmalige schoonmaakservice

Onze eenmalige schoonmaakservice is geschikt voor huishoudens die niet regelmatig door ons hoeven worden te schoongemaakt, maar alleen in speciale gevallen. Denkt u bijvoorbeeld aan een seizoensschoonmaakbeurt, aan after-party cleaning of een grote schoonmaak voor of na een verhuizing. Deze klussen kosten meer tijd en moeite dan het routinematige schoonmaakwerk, maar naderhand weet u zeker dat uw huis erweer voor een lange tijd tegen kan. Bij dergelijke grote schoonmaakbeurten is het prettig te weten dat Newsun u dit werk uit handen kan nemen. Uw geld is het meer dan waard! Belt of mailt u ons gerust als u ons nodig heeft. Wij staan voor u klaar!

  • Overige services

De overige services bestaan uit services niet gerelateerd aan reiniging. Op het moment bieden we een gelimiteerde hoeveelheid overige services.Indien u nog suggesties heeft voor diensten die missen in deze lijst, dan bent u van harte welkom om die aan ons contact door te geven.

  • Wat doen we niet?

Om gezondheidsredenen (toxoplasmosis) maken we geen kattenbakken schoon. Bloed, braaksel endergelijk afval afkomstig van mens of dier moet schoongemaakt worden door een daarvoorgespecialiseerd bedrijf.

———

  • Schoonmaakservice voor het kantoorBusiness Cleaning - NewSun Schoonmaakbedrijf Utrecht

U kunt zich concentreren op het runnen van uw bedrijf; wij rekenen af met uw vuil. De schoonmaakservice voor het kantoor is ontworpen voor kantoren die dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse reiniging nodig hebben. Wij maken een takenlijst op maat voor uw kantoor en sturen betrouwbaar en ervaren personeel naar u toe.